Volwassenen

Er is niks zo natuurlijks en aards dan negatieve aardstraling (geopatische belasting). Planten doen het erg slecht boven een waterader en bijvoorbeeld honden en paarden gaan niet uit vrije wil boven een waterader liggen of staan. Maar wij mensen willen alles rationeel verklaren ondanks dat ons gevoel ons verteld dat we ons op een bepaalde plek niet prettig voelen.
Gevoelige mensen pakken deze frequenties sneller op dan minder gevoelige mensen. Gevoelige mensen zeggen dan ook vaak tegen me dat ze bijvoorbeeld een bepaalde onrust in huis ervaren en zich niet helemaal thuis voelen als ze thuis zijn.


Slaapt u slecht of slaapt u slecht door?                                                                                                                                                                    

De kans is groot dat de oorzaak van het slecht slapen mede te maken heeft met geopatische straling in onze slaapkamer. Je kunt zomaar de pech hebben dat je bed verkeerd staat waardoor je boven een  een waterader slaapt. Slaap je bijvoorbeeld op een afbouwend krachtveld dan zijn dat vaak mensen die ook na een nachtrust van 12 uur nog zeggen dat ze niet uitgerust zijn. Slaap je echter op een opbouwend kracht dan slaap je vaak weer erg onrustig en kom je maar niet in die diepe slaap; logisch want je lichaam krijgt steeds meer energie.

Pijn in gewrichten/ rusteloze benen
Uiteraard zijn hier meerdere oorzaken voor aan te wijzen. Als u echter al van alles heeft geprobeerd, dan speelt straling ook vaak een rol. Dit heeft er alles mee te maken dat straling de celcommunicatie in je lichaam verstoord en je lichaam ‘s nachts niet meer kan herstellen. Ik kom vaak bij mensen met fybromyalgie en/of andere reumatische aandoeningen. De oorzaak hiervan kan ik niet oplossen, maar ik zorg er wel voor dat men na mijn bezoek minder pijn ervaart en veel beter slaapt.


Hoofdpijn
Heeft u vaak last van hoofdpijn?
Als u al van alles heeft geprobeerd en niks helpt is alle straling in uw woonomgeving vaak de oorzaak van hoofdpijn. Je lichaam wordt tegenwoordig 24/7 belast met straling en pas op vakantie of in het bos ervaar je rust….logisch, want daar zijn al die vreemde frequenties niet of in ieder geval vele minder.


High Sensitive Person (HSP) – hooggevoeligheid

We hebben allemaal een bepaalde mate van gevoeligheid, maar lang niet iedereen is even gevoelig. Hooggevoelige mensen oftewel High Sensitive Persons (HSP-ers) reageren echter vele malen gevoeliger op alle (elektromagnetische) straling om ons heen dan ‘normale’ mensen. Deze mensen ervaren thuis dan ook vaak een bepaalde onrust die ze moeilijk kunnen verklaren. Ze voelen zich thuis vaak opgejaagd, terwijl ze dat gevoel tijdens vakanties bijvoorbeeld niet hebben.


Burnout/overspannen
Heeft u momenteel een burnout of bent u herstellende van een burnout?
Straling zorgt voor stress, cellstress wel te verstaan. Logisch dus dat dat ook het aantal mensen dat met een burnout thuis komt te zitten schrikbarend toeneemt.
Als uw emmertje straling helemaal vol zit, is elke druppel er eentje teveel en stroomt de emmer over. Zo is het ook met geopatische stress. Als uw lichaam en geest thuis (vooral snachts) niet goed kunnen herstellen raakt de emmer al snel vol. Als er dan op het werk dan nog meer stress ontstaat overstroomt de emmer al snel. Als men dan met een burnout thuis komt te zitten is dat vaak de slechtste plek waar je maar kunt herstellen.