Reviews Slecht slapen en lichamelijke klachten

-Hengelo-

Al 6 jaar slaap ik slecht in en door en ben ik eigenlijk altijd moe. Ik droomde ook zelden meer. Een buurman voelde dat er bij mij aardstralen lopen en toen heb ik dat meteen aangepakt. De service is ook heel prettig. Snelle reacties, snelle komst en een heel plezierige persoonlijkheid.
Ik sliep meteen de eerste week al wat beter en ik merk dat ik weer droom. Dat betekent dat ik dus weer dieper slaap. Ook al word ik s nachts wakker, ik slaap nu weer meteen in. Er is nog steeds sprake van verbetering. Heerlijk!

yvonne   

- Uden -

Sorry dat het zo lang duurde voor er een reactie van onze kant komt. We hebben regelmatig tegen elkaar gezegd dat we weer eens contact met jou op moesten nemen omdat we dachten dat er toch nog volop negatieve straling in huis aanwezig was. Maar dat kwam er dan weer niet van. Inmiddels is het volgens ons zo ver dat we nog weinig last van deze straling ondervinden en voelt het huis heel wat beter aan dan vóór jouw komst. Het slapen gaat bij Ria ook beter en we hebben nagenoeg geen last meer van nachtelijke krampen in voeten en kuiten. Ook de duizeligheid is bijna helemaal verdwenen. Wel hebben we nog last van moeheid, maar wellicht komt dat ergens anders vandaan (voedsel o.i.d.). Dus eigenlijk gaat het met ons wel goed en hopen we nog lang zo door te kunnen gaan. We kunnen iedereen, die ook onverklaarbare problemen hebben, aanraden om hun huis door jou te laten ontstoren.

Warme groet,

Paul

paul-lockefeer   

- Goirle -

8 jaar geleden in ons vorige huis hebben we ooit iemand laten komen omdat onze kinderen last hadden van wateraders. Het hele huis werd nagekeken en uiteindelijk was het het beste om een bovis-box aan te schaffen. Dit hebben we gedaan. De kosten waren enkele honderden euro's. Na onze verhuizing hebben we de box ook weer in het nieuwe huis laten plaatsen. Naar mijn gevoel hadden we de laatste paar jaar toch weer klachten. Via Facebook ben ik met Huub in contact gekomen. Hij is bij ons geweest en kwam eigenlijk tot de conclusie dat de wateraders weer actief waren. De bovis- box deed zijn werk dus niet. Erg jammer van het geld. Huub heeft er voor gezorgd dat de wateraders niet meer actief zijn. Voorheen werd ik iedere morgen standaard om 5.00 uur wakker. Gelukkig is dat nu over. 'S avonds had ik ook altijd rugklachten, dit is helemaal verdwenen. Ook mijn kinderen slapen nu beter en vaster. Bedankt Huub, we zijn blij dat je ons geholpen hebt.

Monique

monique   

- Bazel (België) -

Ik woonde een jaar op mijn nieuwe adres en had een zware burn-out ,hartslag van 104 in rust.De onrust in mijn keuken was enorm ik kon in mijn prachtige, nieuwe keuken niet ontspannen koken en genieten.Moe,lusteloos en zwaar depressief en nog veel meer klachten ,je verliest gewoon jezelf !!! Onderzoek gedaan ,Huub gemaild en hij kwam dadelijk.Alles is niet opgelost ,ik voel het nog op 2 plaatsen heel duidelijk maar mijn hartslag is gezakt naar 79 en ik geniet nu van mijn keuken.Er is meer rust in huis het is zijn geld waard. Zie je het totaal niet meer zitten dan zeker niet twijfelen en doen.

ann-mampaey   

- Valkenswaard-

Een tijd terug is Huub bij ons geweest, o.a. vanwege slaapproblemen van mij en mijn partner. Mijn partner merkte dat hij daarna beter sliep, bij mij helaas wel iets van verandering maar (nog) niet wat ik hoopte. Maar ik moet het even de tijd geven vertelde Huub. Bij sommigen duurt het wat langer voordat de klachten minderen/verdwijnen.

sanne   

Ik heb alleen de eerste dag wat hoofdpijn gehad, daarna eigenlijk helemaal niet meer, terwijl ik normaal gesproken altijd spanning voel in m’n hoofd (rondom het 3e oog). Zo fijn dat die druk weg is! Ben benieuwd hoe het op langere termijn is.

Ons zoontje wil eigenlijk ook erg graag zo’n kastje. Hij vertelde ons hoe druk het is op school en dat hij de druk thuis van zich af voelt zakken, als een warme deken. We hebben hem een testtasje gegeven die hij aan z’n riem van z’n broek kan doen (waar de wibronic in past), als dit een tijdje goed gaat en hij verliest de boel niet, dan bestellen we nog zo’n kastje bij je. We laten hem eerst even 2 maanden testen om te kijken of het goed gaat. Tot nu toe zeer tevreden dus.

Lidewij uit Goes

lidewij   

- Gilze -

Sorry dat we zelf ook nog niks hebben laten horen, druk druk druk haha!!
Maar we hebben al veel reclame voor je gemaakt...
Je kwam voor Niek zijn klachten, weet niet of we verteld hadden dat onze dochter Keesje sinds een half jaar ook iedere nacht om 4 uur rechtop in bed stond maar (gekgenoeg), we hebben het wel ff moeten laten bezinken, is ze de eerste nacht nadat jij geweest bent niet meer wakker geweest 's nachts..
Niek heeft sinds een week of 2 echt het gevoel zich beter te voelen, minder moe en hij slaapt inderdaad veel vaster.
Ikzelf merk niet zoveel verschil maar ik had ook geen klachten. Wel zijn we allemaal ziek geweest in de tussentijd, terwijl ik al 11 jaar (zolang heb ik een eigen zaak) niet ziek was geweest (toeval of toch...??).
Sil is de laatste tijd ook opvallend lief en rustig, ook dit kan er mee te maken hebben..
Ook de hond van mijn tante loopt ineens naar de achterkant van het huis, terwijl deze altijd voor op de mat bleef liggen.
Hoe dan ook, het gaat allemaal hardstikke goed bij ons thuis..en we zijn ook erg blij met jouw hulp geweest.
Voor nuchtere mensen zoals wij blijft het toch iets aparts maar het bewijs is daar..!
Nogmaals bedankt..ook voor de interesse! Succes verder en wie weet komen er nog wat kennissen bij je terecht vanuit onze kant..

Groetjes,
Niek, Sandra, Sil en Keesje Coremans

sandra   

Door mijn werk in de zorg werk ik veelvuldig met allerlei apparatuur zoals laptops, tablets en mobiele telefoons. Al ruim 10 jaar heb ik last van hoofdpijn en ik had al van alles geprobeerd, maar niks hielp. Tijdens een vakantie in Duitsland zei de eigenaar van het huis verontschuldigend tegen ons dat er geen WIFI aanwezig was . Eenmaal weer thuis voelden mijn man en ik dusdanig verschil dat de link met straling snel was gelegd. Via internet zijn we bij Huub terecht gekomen en hij heeft in onze woning alle stralingsvelden in kaart gebracht. Het resultaat was dat nagenoeg alles veel te hoog was. Huub gaf advies hoe we bepaalde stralingsvelden konden reduceren en hoe we ons zowel binnen als buiten ons huis konden beschermen met de producten van Wibronic.

Mijn man had het initiatief genomen voor deze afspraak en ik stond erg sceptisch tegenover deze oplossing. Maar nadat Huub geweest was , veranderde er iets . Na 3 dagen merkte ik in ene dat ik geen hoofdpijn meer had. Minder schouder- en nekklachten maar, het fijnste was : het voelde zo rustig in mijn hoofd . Ik begon weer te lijken op de Gertruud die ik “vroeger ‘was . Althans zo voelde het.

Ik ben uitgerust en het allerbelangrijkste: mijn hoofdpijn , die continu aanwezig was op het werk is weg, gewoon weg. Thuis betekent nu rust en een goed gevoel. Heerlijk!

Ook voor mijn man is het een wereld van verschil. Het is niet zo dat alle vermoeidheid en alle kwalen nu in een keer weg zijn waar hij de laatste tijd last van had, maar hij voelt nu wel dat hij weer goede energie kan opnemen. Hij kan het fysieke werk in de tuin nu veel beter aan. Ook bij de Tai Chi oefeningen die hij elke ochtend doet, voelt hij dat er nu veel meer gebeurt, terwijl hij dat toch al een paar jaar doet. Ook mijn man ervaart in huis veel meer rust. Het huis is weer een thuis geworden waar we beide kunnen ontspannen.

Link naar een video die ik samen met Huub hem opgenomen vind je hier.

Gertruud uit Tuitjenhorn

gertruud-van-straten   

-Schaijk-

s´Morgens word ik niet meer wakker met die stijve plank in mijn rug. Ik gaf ook mijn bed de schuld( weer het verkeerde bed uitgekozen) maar nu ervaar ik dat ik een heerlijk bedje heb.
Met mijn heupen, knieen en enkels gaat het ook steeds beter. Je zei toen al: het heeft tijd nodig, en dat geloof ik ook wel. Ik word veel uitgeruster wakker en ben daardoor ook fitter s´morgens. Ik heb goede hoop dat het allemaal goed komt.

Dank je wel Huub.
Warme groet van Ria

ria-princen   

-Eindhoven-

Het gaat wonderbaarlijk goed mijn vrouw slaapt perfect( ongelooflijk ) en ze ook niet meer zo gestrest en gejaagd.

Ik zelf merk er zelf met slapen niet zoveel van maar voor mij geld eigenlijk het zelfde ik ben ook zeer relaxt en voel me prima.

harrie   

-Tilburg-

Ik had al meer als 2 jaar minimaal 4 dagen per week hoofdpijn. Vaak bij de huisarts geweest en zelfs bij de neuroloog en ook een mri-scan gehad waar niets uit kwam, dus werd het op spanningshoofdpijn gegooid. Ook mijn zoontje van 3 was vaak onrustig, kon bijv. niet fijn spelen in zn eentje, regelmatig drift buien, was heel tegendraads en at heel slecht.Na een vakantie waar ik helemaal nergens last van had en binnen enkele uren na terugkomst weer knallende hoofdpijn had ben ik gaan zoeken op internet naar pijnklachten in huis. Zo kwam ik uit bij de site van wichelroede brabant waarop stond dat t weleens aan wateraders en aardstralen zou kunnen liggen. Ik heb gebeld en een dag later kon hij al komen. Hij heeft mijn huis vrijgemaakt van wateraders en sindsdien zijn mijn hoofdpijnklachten verdwenen, ook ben ik veel uitgeruster en opgewekter. Mijn zoontje kan zichzelf vermaken, heeft geen driftbuien meer, is meer voor rede vatbaar en eet dingen die hij nooit wilde eten. Ik ben zo blij dat ik deze stap genomen heb.

inge   

- Handel -

Sinds jou bezoek gaat het goed met ons allen. Onze dochter heeft weer een positieve en goede kijk op de dingen die ze doet. Haar doen en laten stralen letterlijk en figuurlijk enthousiasme uit. Heel fijn! Mijn vrouw ondervindt ook goede dingen en meer rust. Hetzelfde geldt voor onze andere dochter. Bij mijzelf is de jeuk op mijn lijf voor 95% weg. De week na jou bezoek was ik ziek, dit vond ik opvallend. Bedankt nogmaals.

Groeten Jan Donkers.

jan-donkers   

Ik heb al vele jaren last van hooikoorts, en ben allergies voor katten en andere huisdieren.

Ik nam elk jaar veel anti-histamine tabletten tegen de hooikoorts maar deze werken maar matig tegen de kattenallergie. Aangezien wij 2 katten hebben (een passie van mijn vrouw) bleef ik altijd op zoek naar een betere remedie en vond deze in eerste instantie in Bio-photonen therapie. Dit bracht mijn allergie klachten terug tot minder dan 50%. Tijdens deze “therapie” bleek dat “spin-inversie” een terugkerend probleem is en uiteindelijk heeft mijn therapeut me aanbevolen om contact op te nemen met Huub.

Huub kwam, zag en overwon! Hij installeerde 2 Wibronic Homeshields apparaten en wij namen elk een personal shield. Binnen 3 dagen was ik van 90% van mijn klachten verlost!

Dank Dank Dank!

Omdat iedereen dit moet weten heb ik met Huub op 10-1-2017 ook nog een video opgenomen. Deze vind je hier.

Met vriendelijke groet

Paul Galdermans

Amsterdam

paul-galdermans   

Enkele weken geleden is de homefloww bij mij geinstalleerd en meteen werd het rustig in huis.
Voelde de straling van de zendmasten niet meer door mijn lijf gieren, geen krampaanvallen meer
en heerlijke slapen. Dit is eindelijk het eerste wat ik in huis heb wat echt werkt.

paul-koch