Reviews Slecht slapen en/of niet uitgerust wakker worden

- Tegelen -

Je weet dat ik nogal huiverig was wat betreft de aardstraling, maar daar ben ik van genezen. Ik heb door jouw optreden een heel andere vrouw naast me liggen elke avond. Ze slaapt heel erg goed en is vanaf de eerste avond niet meer onrustig ,en heeft geen last meer van onrustige benen. Nog nooit is dit geweest zolang we in dit huis wonen ( 19 jaar). Laten we hopen dat dit zo blijft maar ik heb daar alle vertrouwen in. Ik weet wel dat de naam huub smolders bij ons niet meer stuk kan, en graag dit met andere mensen deel. Wij wensen jou heel veel succes toe ,en hopen dat je vele andere zal helpen.

m vr gr. André Rooijackers

andre-rooijackers   

-Arcen-

Na jaren twijfelen om het huis te laten onderzoeken door een een wiggelroede loper heb ik contact gezocht met Huub (internet). Mijn klacht was voornamelijk slecht slapen door een onrustig gevoel in de slaapkamer waar ik meestal elders geen last van had.Ook voelde ik kou en onrust op bepaalde plaatsen in huis. Vóór het plaatsen van de magneten liet de wiggelroede negatieve energie zien, daarna positieve. Die nacht was de onrust weg. Het is nu 13 dagen geleden enhet voelt nog steeds heel rustig.

thea-martens   

-Zwijndrecht-

Huub sinds jij geweest ben voelen we ons weer lekker in huis. Mijn man lag voorheen elke avond uitgeput op de bank en nu barst hij 'savonds nog van de energie. Ik raad jou iedereen aan groetjes uit zwijndrecht

kees-bakker   

- Uden -

Heel gek maar toen jij hier weg bent gegaan hadden we op de bank tegen de muur beiden warme voeten. Ook stond onze zoon voor het eerst met zijn handen tegen de muur in de box de volgende ochtend (precies onder de box liep een water ader). We merken beiden dat we meer rust hebben, vooral Marloes word meer uitgerust wakker. Ik moet ook zeggen dat ik zelf ook stukken beter slaap. Voorheen schrok ik nogal eens wakker midden in de nacht. Dit lijkt nu te zijn verdwenen. Al met al lijkt er veel meer rust in ons huis te zijn gekomen. Nogmaals hartelijk dank, en als er nog meer mensen zijn in onze kennissenkring dan zullen we ze zeker naar jou doorverwijzen.

marcel-beerden   

Nog niet zo heel lang geleden zijn mijn vriend en ik verhuisd naar ons eigen stekkie in Breda. Ik, aan het einde van mijn zwangerschap sliep sowieso al niet zo goed, maar ook mijn vriend had echt last van onrustige nachten en gebroken opstaan. Ik voelde ook duidelijk een onrustige energie op bepaalde plekken in het huis, alsof ik op een boot liep ofzo. Nu weet ik wel dat met een zwangerschap en een intense verhuizing het best normaal is dat je een beetje moe en onrustig bent, maar na het bezoek van Huub is er echt een duidelijk verschil ontstaan.
Hij kon ons precies laten zien waar het helemaal niet goed zat met de straling.. En jeetje, bleek dat nou ook net de plek zijn waar het wiegje voor onze kleine staat. Ook bij ons bed was het goed te zien, foute boel!

Sinds Huub is langs geweest slapen wij allebei vele malen beter, we liggen niet meer te malen en te draaien, maar vallen gewoon in slaap omdat we moe zijn! We worden tussendoor niet meer wakker (behalve ik dan voor de toilettripjes) en staan op met het gevoel: ik heb goed en lekker geslapen! Kom maar op met de dag! De tip om de telefoons uit of op vliegtuigmodus te zetten, geeft voor mijn gevoel ook een wereld van verschil. Je kan m anders ook op geluid in de woonkamer laten liggen.. In ieder geval niet bij je hoofd!

Dankjewel Huub, je hebt ons huis een stuk rustiger gemaakt!

lois-en-ricardo   

Het gaat prima hier. Eerlijk gezegd hadden we niet verwacht dat we nu al verandering zouden merken. De sfeer in huis is goed en wat ons betreft heeft deze positieve invloed zeker met de home-shields te maken, want het valt echt op. De eerste 3 nachten heb ik wel onrustig geslapen, maar dat had je al voorspeld dat kon gebeuren na de behandeling tegen spininversie. Mijn dochter geeft aan dat ze beter slaapt. Al met al zijn we dus erg tevreden en zijn we benieuwd wat we op de langere termijn van de bodyshields en de homeshields gaan ervaren.

familie Botden uit Boxmeer

fam-botden   

-Tilburg-

Ik sliep al 4 jaar lang nachten niet of maar een aantal uren. Eerst dacht ik dat het aan de scheiding lag maar dat bleek niet zo. Ik heb slaaptabletten maar die hielpen ook niet. Ook dacht ik dat het slecht slapen aan mijn dochter lag, die blijkt nu add te hebben. Toen ik dit eenmaal wist sliep ik nog zo slecht dus daar kon het ook niet aan liggen. Mijn dochter zag vaak schaduwen op de kamer en had nachtmerries. Via via hadden we gehoord over Huub. Na het bezoek van Huub en de paar aanpassingen die we moesten doen in huis ivm electrosmog, slaap ik een heel stuk beter en word ik uitgeruster wakker. Ook mijn dochter ziet bijna geen rare dingen meer en heeft zelden nog nachtmerries. Dus het gaat met ons beiden een stuk beter! Als je ten einde raad bent raad ik dit echt aan!

Groetjes,

Petra en Chayenne

Tilburg

petra   

- Geffen -

Het verschil is echt super duidelijk en helemaal geweldig. Ik slaap zeker beter, al moet ik zeggen dat ik nog wel moeilijk wakker word. Maar ik denk eigenlijk dat dat te maken heeft met waar ik naartoe ga als ik eenmaal opgestaan ben, dus ik heb mijn baan maar opgezegd 😉 Al is het nog steeds niet mijn plek ivm de locatie, de weg en het dorp, ik voel me nu wel thuis. Ik heb zin om lekker thuis te zijn of in een avondje op de bank terwijl ik eerst altijd graag weg wilde. Het onrustige gevoel en de spanning in mij is volledig weg. Ik kan nu lekker ontspannen en opladen thuis. Ik heb sowieso meer energie.
Wel erg grappig, de eerste nachten lag ik te draaien in mijn bed.

linda   

De behandeling tegen spininversie was heel bijzonder. Ik voelde me licht duizelig, af en toe druk op de borst, gevoel naar adem te happen. Daarna voelde ik me extreem helder in mn hoofd, en onvatbaar voor emoties en energieën van anderen, heerlijk was het altijd maar zo. (niet empatisch maar anders, gewoon meer ruimte voor mij).

Ik voel me alsof ik jarig ben zo gelukkig. Als ik de bodyshield bij me draag voelt het alsof ik dwars door “de matrix” heen kan stappen zonder dat je erin vast zit. Het voelt zonder de bodyshield als lopen in dikke tomatensoep met slierten en ballen, waarbij je alle lichaamsenergie nodig hebt om vooruit te komen. Met de bodyshield op zak lijkt het alsof er een gang wordt gemaakt, wanneer je loopt, waarin je je kracht en gedachten van jezelf en voor jezelf kunt gebruiken en hebben. De dikke soep zie ik dan nog wel om me heen, is doorzichtig maar zwaardere materie, zelf zit je er dan niet meer in. Dat is echt heel wonderlijk mooi!

Het is lang geleden dat ik zo lekker heb geslapen en word ook heel zacht en uitgerust wakker, zonder gedachtes van: hey ik ben moe, geen zin...gewoon nieuwsgierig naar de dag. En het dagelijks zijn met mijn zoontje is ook effectief verbeterd in het contact wat we hebben en de rust en onstpanning en het plezier wat ik kan ervaren en hem hopelijk ook kan delen en geven.

De EMF Harmoniser helpt wonderlijk goed. Voorheen kon ik de Ipad niet om me heen verdragen, nog niet eens in dezelfde ruimte. De frequentie stoorde te erg. Te indringend was het. Nu is die straling weg, het lijkt bijna een boek...bij wijze van spreken. Mijn zoontje legde zijn vinger op de EMF Harmoniser en zei ook : heee met een blij gezichtje en hij wilde hem er zelf opplakken.

Sanne uit Amsterdam

sanne   

-Zwijndrecht-

Omdat ik hopeloos was van het chronisch moe zijn.
heel veel geprobeerd, zelfs een nieuw bed......probeerde ik de aardstralen, was hier heel sceptisch in maar ik kan niet ontkennen dat ik veel beter slaap en veel meer energie heb.
het verschil is echt dag en nacht, als je twijfelt...gewoon proberen.............

huub super bedankt, netjes gedaan

raymond-stigter   

Ik ben werkzaam in de continudienst bij een energie bedrijf. Ik doe dit werk al 38 jaar en heb problemen met de wisselende diensten met name de nachtdiensten en de omschakeling daarvan. Door het verstoorde bioritme van je lichaam slaap je niet voldoende en het zijn dan ook korte nachten aan rust. Door mijn werk ben ik ook regelmatig moe en energieloos, het heeft allemaal te maken met de continudienst 24/7. Ik werk met 5 grote schermen aan de muur, mijn werkplek bestaat uit 6 schermen en 10 productie schermen. Dus al met al veel straling en je voelt de warmte van de schermen af komen. Huub je was op visite bij Total-Balance om over de straling in het algemeen te vertellen en tegelijkertijd werden wij op spinversie gecontroleerd en behandeld. Je vertelde ook over de bodyshield hoe die met de straling omging en bescherming van straling buitenaf. Wij hebben beide een bodyshield aangeschaft en ik zei tegen je dat ik er op terug zou komen omdat ik diezelfde dag de nachtdienst in zou gaan en hoe dat mij zou vergaan met de nachtdienst. Ik heb de nachtdiensten gelopen, ik heb het heel druk gehad. Normaal werd ik meestal geestelijk moe maar daar had ik geen last, ik kon me opvallend beter concentreren. Ook heb beide dagen meer geslapen dan ik in de laatste 10 jaar gedaan hebt. Als ik thuis kwam om 7:30 na een nachtdienst dan sliep ik tot ongeveer 11:00. Nu slaap ik door tot 13:30 en dat is erg groot winstpunt. In mijn andere diensten zoals ochtend daar heb ik geen last meer van die moeheid en energieloosheid die optreed tijdens mijn werk. Dus samengevat kan ik er vanuit gaan dat dit de oorzaak is van de bodyshield die de externe straling nu omzet in een natuurlijk veld, voor mij is dit een win win situatie.

Vriendelijke groet,

Johan van der Werf

Nieuwegein

johan-van-der-werf   

Sinds ikzelf begin dit jaar thuis kwam te zitten met wat overspannen klachten wegens mijn werk en later mijn ontslag plus de diagnose blaaskanker bij mijn man die we in diezelfde tijd te horen kregen, is het misschien logisch, dat je je onrustig voelt als je thuis bent. Echter had ikzelf al langer een onrustig gevoel als ik in de huiskamer zat. Ook sliep ik ook niet al te best, vaak wakker, veel draaien en moe opstaan etc.

Na de behandelperiode van mijn man met “gelukkig goed resultaat” en de rust die ik eindelijk had, nadat ik gestopt ben met werken, bleven deze klachten toch aanhouden. Tevens wilden wij kijken wat we zelf konden doen om gezonder te gaan leven. Hier hoorde voor mij een meting bij, die Huub uitgevoerd heeft in ons huis. Dan zie je inderdaad hoeveel straling er is en welke invloed deze kan hebben op ons mensen. De ene is misschien wat gevoeliger dan de ander, maar toch! Met het meten heeft Huub meteen de behandeling gedaan voor de spininversie. Lees hierover meer op de website, dan wordt het duidelijk uitgelegd. Nu zijn we inmiddels in november en ik moet zeggen, het gaat goed met ons beiden! We zijn blij met de aangeschafte producten. Mijn man draagt dagelijks zijn BodyShield naar het werk. We hebben onze telefoons en tablet voorzien van een EMF Harmoniser en 2 HomeShields in de stopcontacten, een beneden en een op de slaapkamer. Ik kan het mensen zeker aanbevelen, als je wat onduidelijke klachten hebt bv. en de dokter vindt niks. Houdt dan eens bij wanneer je dit voelt en waar vooral. Nodig Huub dan uit voor een onderzoek, hij kan je er alles over vertellen en het in beeld brengen met zijn meetapparatuur. Je gezondheid is belangrijk, je goed voelen ook. Bedankt Huub voor je duidelijke uitleg, meting en feedback. Ik hoop dat je nog veel mensen, gezinnen mag helpen in de toekomst!

Fam. Schima

Best

fam-schima   

Hallo Huub.

Even een berichtje uit Boxtel. Je was hier 27 maart jl in verband met eventuele wateraders en hebt toen magneten geplaatst.

Mijn oudste zoon zegt beter te slapen! Bij hem liep precies bij het hoofdeinde van het bed een waterader.
Wij zelf lijken toch ook echt wat rustiger te slapen, echter zijn het met name de rug- en nekklachten die ons nu uit de slaap blijven houden.
De ene dag zijn ze minder dan de andere, maar goed. De tijd die we wel slapen is in ieder geval verbeterd.

We kijken het nog even aan en hopen dat de verbetering doorzet.

Alvast bedankt voor alles

Groetjes Tamara en Patrick

tamara-nijhuis   

Na de vakantie merkte ik zo ontzettend duidelijk dat ik snel vermoeider werd dan tijdens de vakantie, ook na dezelfde inspanningen. Op aanraden van een vriendin heb ik Huub gevraagd het huis door te meten op straling.

Tijdens de behandeling tegen spininversie merkte ik eigenlijk niets, pas nadat Huub weg was voelde het net alsof ik met m’n voeten op de grond werd geduwd. ‘S avonds in bed lag ik in een keer ‘echt’ op bed.

Ik draag de bodyshield dagelijks bij me en leg hem ‘s nachts naast het bed. Nu, na een paar weken merk ik overduidelijk dat ik veel meer energie heb, nu aan 7-8 uur slaap echt genoeg heb terwijl ik voorheen de hele dag wel slapen kon.

Mijn acupuncturist kan zelfs direct het verschil in mijn pols voelen, als ik de shield weg leg voelt mijn pols ook écht anders. Heel bijzonder. Echt een aanrader, ook als je nogal nuchter van aard bent! ?

Ilse van de Kuil

Wijk bij Duurstede

http://www.boez.nl

ilse-van-de-kuil   

-Galder-

De laatste tijd waren mijn benen zeer onrustig als ik naar bed ging voelde ik mij ook niet lekker
We hadden al meer gehoord over de wichelroede . en dacht baat het niet schaad het niet
Nadat Huub was geweest er verder niet veel over nagedacht tot ik tot de conclusie kwam dat ik in bed een stuk rustiger was en mijn slapen ook een stuk beter, en dat na een maand
Ben dus zeer tevreden (zelfs met het warme weer heb ik goed geslapen)
En Huub zecht dat het nog beter zal gaan

jeanne-graumans   

-Breda-

Zeer goede ervaring. Voelde na het plaatsen vd magneten direct verschil. Luchtig en licht gevoel. Moeheid verdwenen en we sliepen ineens allemaal als een roosje. Het maakt nu niet meer uit waar we slapen. Slapen overal goed. Onze algehele gemoedstoestand gezondheid en welzijn is verbeterd. Super bedankt. Prijs kwaliteit ook prima. Het is het meer dan waard,

maartje   

Ik ben 10 jaar geleden naar mijn ouders verhuist die op leeftijd waren en mijn hulp nodig hadden

en kan in dit huis niet doorslapen tussen 3.00u-4.00u schiet ik altijd wakker wel of niet bezweet

mijn ouders zijn intussen allebij overleden terug denkend aan mijn ouders hadden zij de zelfde klachten

moeder altijd bezweet ,vader kwam er snacht uit en ging koffie zetten en begreep niet waarom het altijd donker

was als hij opstond mijn huisarts word inmiddels gek van mijn en heb al verschillende psychologen bezocht

nog steeds is het voor mijn een misterie en om gek van te worden kan iemand mij helpen ?

jos   

- Huijbergen-

Zoals beloofd nog een reactie van ons na het doormeten van en magneten plaatsen in ons huis. De verschillen zijn subtiel, echter wij hadden gelukkig ook geen grote problemen. Over het algemeen voelt het huis voor mij nu prettiger aan. De koude trek op de bank is verdwenen en ik voel me in het algemeen wat beter en ook beter uitgerust s ochtends.
Maurice geeft aan niet zoveel verschil te merken, hij kan niet echt iets benoemen. De kleine sliep voor jij kwam al goed, had daarvoor een periode van onrustig slapen.
Nu slaapt ze vaak goed en als ze een sprong maakt in haar ontwikkeling, dan is ze soms s nachts onrustig. Dus dat is gelijk gebleven, al lijken het aantal nachten dat dit voorkomt in zo n periode wel minder geworden te zijn.

Al met al blij dat we het gedaan hebben.

Met vriendelijke groet,
Maurice en josina

maurice-en-josina   

Hoi Huub
Het is inmiddels al weer een tijd geleden dat je hier bent geweest. Maar ik wilde je even zeggen dat ik verschrikkelijk, gewoon vreselijk echt heel erg, goed slaap!! Het duurde even voordat het echt goed werkte. Maar de nachten van draaien en veel wakker worden zijn voorbij. En de plekken in de huiskamer die je rustig hebt gemaakt zijn nu favoriete languitligplek van de katten.
Dank je!!
Anja uit Rosmalen

anja-frensen   

-Amsterdam-

Ononderbroken slapen en geen koude 'rillingen' meer sinds de behandeling van Huub bij ons thuis. Mijn vriendin had een nieuwe zitstoel aangeschaft maar zelfs na maanden zat ze er eigenlijk nooit in. Het gaf haar een onbehaaglijk gevoel aan die kant van de woonkamer. Nadat de behandeling thuis heeft plaatsgevonden en de wateraders zijn geneutraliseerd, slapen wij beter en is de woonkamer weer een plek waar we ons op ons gemak voelen en graag zitten. Dank Huub!

stijn   

-Rosmalen-

Ik geef eerlijk toe dat ik er m'n bedenkingen bij had, maar toch ben ik erg blij dat we Huub hebben ingeschakeld. Door het neutraliseren van ons huis slapen we nu allemaal een stuk rustiger. Met name onze 2 kleine kinderen (anderhalf en 6 maanden) zijn echt stukken rustiger 's nachts, wat ook onze nachtrust natuurlijk bevordert. Huub neemt echt de tijd voor je en luistert goed naar je klachten, het voelt direct erg vertrouwd en wij hadden direct resultaat. Een aanrader!

angelique   

- Tilburg -

Beste Huub,

We hebben wat langer gewacht met het geven van feedback omdat we inmiddels 3 jaar in ons huis wonen, wat ongeveer inhield dat we 3 maanden in acht moesten nemen.

Onze dochter zat (zoals je al aangegeven had) gelijk dezelfde avond nog rustig aan tafel te kletsen en te eten. We konden het niet geloven! We merken nu dat ze inmiddels wel weer meer van tafel gaat en zit te wiebelen. Het is niet mogelijk toch dat de straling terugkomt?? Als dat zo is dan houden we het erop dat ze gewoon niet graag zittend eet. 😉

De eerste paar weken merkten we eigenlijk geen verbetering in haar slapen, maar gaandeweg ging het steeds iets beter. Ze heeft nu zelfs een week of 2 achter de rug waarop ze maar 2 nachten wakker is geworden. Wij waren zo blij! Nu heeft ze helaas weer 2 nachten gehad waarop ze 's nachts weer wel wakker werd. Hopelijk hervat ze haar goede gedrag snel weer! Daarnaast ligt ze sinds een paar weken ontzettend graag languit op de grond te spelen. Dat valt echt op! Eerst bleef ze alleen maar staan of ging ze maar heel even zitten. Ook weer een verbetering dus.

Zelf heb ik gemerkt dat ik na 2 weken een stuk rustiger begon te worden. Na het jarenlang haasten, rennen en vliegen, ben ik ineens veranderd in iemand die een boekje op de bank kan lezen. Ik ben inmiddels al in mijn 3e boek bezig, en ben niet meer zo aangedreven met een motortje. 😉 Het slapen gaat steeds iets beter. Blaasontstekingen heb ik helemaal niet meer gehad! Ik ben dus erg blij!

Mijn man merkt geen verschil, behalve dan de veranderingen die de dames in huis hebben doorgemaakt. Daar is hij erg blij mee. 😉

Al met al zijn we dus erg blij! Hoewel onze dochter nu weer even een paar slapeloze nachten heeft gehad, maar zoals ik al aangaf komen deze een stuk minder vaak voor dan voorheen!

Ik hoop dat het goed met je gaat! Heel erg bedankt voor je hulp!

Hartelijke groeten,

Kim

kim