Reviews huilbaby/kinderen

- Oirschot -

Onze dochter van 9 jaar was `s nachts niet droog, en `s ochtends niet uitgerust. na en paar keer een plaswekker te hebben gebruikt, wat niet werkte, hebben na wat zoeken op intnernet Huub laten komen. wijzelf sliepen ook erg slecht en we wilde dat hij het huis "onderzocht". Het bleek dat zij op een waterader en een zeer stereke aardstraal lag. wij slapen beneden onder haar dus wij lagen daar ook gedeeltelijk op. Hij liet ons ervaren hoe het was in een kamer met waterader en een "schone ruimte". We merkten zelf echt het verschil. Hij heeft wat magneten geplaatst en onze dochter is al een paar maanden droog,word uitgrust wakker en wijzelf slapen ook een stuk beter. EEn zeer fijne ervaring geweest,Huub nam de tijd voor je en legde alles heel duidelijk uit.Niks opgedrongen. Echte aan rader !!!!

mariella   

-Eindhoven-

Via een vriendin ben ik bij Wichelroedebrabant terecht gekomen en hoewel ik in het begin heel sceptisch was heb ik uiteindelijk toch een afspraak gemaakt...en gelukkig maar, want onze dochter sliep gewoon boven een waterader. Hierdoor werd ze snachts vaak rond rond 4 uur wakker en zat ze rechtop in bed. Daarna wilde ze dan niet meer slapen en was het de rest van de nacht huilen geblazen. Vanaf de eerste nacht was dit probleem opgelost en slaapt ze gewoon door.

saartje   

- Middelrode -

Vorige week woensdag ben je bij ons geweest om de wateraders uit te schakelen. De eerste nacht had ik zelf het idee dat je juist een waterader geplaatst had onder mijn kant van het bed in plaats van hem weg te halen. Ik voelde me heel erg gejaagd en onrustig. Was dan ook een minder goede nacht. Maar sindsdien gaat het hartstikke goed. Ik heb inderdaad wel rare dromen gehad, maar verder heerlijk geslapen en de kinderen ook. Faya wordt 's nachts nog wel eens wakker, maar valt dan vrijwel direct weer in slaap. Het is echt heeerlijk om na 5,5 jaar eindelijk weer door te kunnen slapen. Heel erg bedankt en ik heb je website en mailadres al weer door gegeven aan anderen!

Groetjes Peggie van Roij (Fam. Schellekens)

peggy-van-roy   

-Breda-

Onze zoon (nu 16 maanden) slaapt vanaf zijn geboorte erg slecht. Het eerste half jaar sliep hij 's nachts ongeveer 4 uur en overdag bijna niet. Ik moest uren met hem gaan wandelen zodat hij in de kinderwagen kon slapen. Hij werd tot kort geleden bijna elke nacht 's nachts huilend wakker en wilde vervolgens niet meer slapen. We hebben alles geprobeerd, maar niets hielp. Toen we in de zomer op vakantie gingen en hij daar hele nachten doorsliep, bedacht ik me dat het misschien aan ons huis of de omgeving lag. Huub is nu een maand geleden bij ons langs geweest en ik merk al duidelijk verschil. Mijn zoon wordt 's nachts veel minder vaak wakker en als hij wakker word slaapt hij meestal uit zichzelf weer in. Zelf slaap ik ook beter weer in als ik even wakker word. Ik raad iedereen die dit verhaal herkent aan om niet te lang te wachten met het inschakelen van de hulp van Huub. Ik zou willen dat ik dit een jaar eerder had gedaan!

malou   

- Prinsenbeek -

Ons zoontje van nu net 3 sliep nouwlijks tot nooit door sinds wij vorig jaar verhuisd zijn, en nu naar het bezoek slaapt hij als een roosje! Hij is nog wel rond half 7 wakker maar dat mag als hij vanaf 7 uur slaapt! dus wij zijn nu zo blij echt fijn.

marijke   

- Breda -

Meteen de eerste twee nachten nadat u langs bent gekomen ging het slapen heel erg goed van beide kids! Alleen werd die rust flink verstoord door doorkomende tanden van de jongste, dit heeft tot afgelopen week geduurd en dat slurpt echt energie! Het eten van de oudste gaat ook beter, alleen zit ze nu ook in de uitprobeer fase; hoe ver kan ik gaan?! Maar ze is nu wel bereidt om een aantal happen te nemen...Het slapen is nu nadat de tanden doorgebroken zijn echt een heel stuk beter!

Groetjes Jessica

jessica   

-Best-

Onze zoon van 7 maanden was vanaf de geboorte erg onrustig.met namen het slapen en eten.

Ook was hij altijd ontevreden.Sinds Huub bij ons is geweest was het meteen beter.Hij verandere als een blad aan een boom.Niet gek hij sliep en lag op de commode en in de box boven een waterader.

Nu is het huilen voorbij en is een heel vrolijk tevreden mannetje.Ook eet hij nu super goed! Hij speelt fijn in de box.

Wat zijn wij blij met het bezoek van Huub.Bedankt daarvoor.

de-bresser   

- Aarle-Rixtel -

Ik durf het bijna niet zwart op wit te schrijven maar mijn zoon Mark (18 jaar) heeft niet meer in bed geplast vanaf 4 januari 2014, de dag dat jij bij ons bent geweest. Het is gewoon geweldig!!!!

Hadden we hier maar eerder aan gedacht. Als je eens wist waar ik overal met hem naar toe ben geweest en wat dat heeft gekost, zowel prive als ziektekosten en al het ongemak, zeker voor hemzelf maar ook voor ons.

Ik ga bij mijn eerst volgende consult aan de huisarts dit verhaal vertellen en ook jouw gegevens doorgeven, zodat hoop ik veel meer mensen profijt van jou kunnen hebben en vooral veel eerder. Als ik dit had geweten hadden we dit 18 jaar geleden gedaan voordat we gingen verhuizen.

Je mag dit op internet bijvoegen en je mag mij ook als referentie opgeven. Wij zijn erg enthousiast en dat zullen wij zeker delen.

Bedankt,

Marianne

marianne-van-der-stappen   

-Panningen-

Onze tweeling (nu 16 mnd) waren altijd al niet de beste slapers, maar de laatste tijd werd het alleen maar erger. Huilen huilen en driftbuien, moedeloos en wanhopig waren we.
We waren blij als we 3 tot 5 uurtjes konden slapen. Langzaam zag je aan ze dat ze zich absoluut niet happy meer voelde, en overdag hadden ze ook steeds meer driftbuien ook het eten geen steeds moeizamer ze begonnen er zelf onder te lijden. We hebben Huub gebeld, hij kon diezelfde dag nog komen en vanaf die dag is het iedere dag een stukje rustiger geworden. Er zaten wateraders zowel bij de eettafel als in hun kamertje. Nu na ruim 2 weken hebben we weer 2 vrolijke, uitgeslapen mannetjes!! Tuurlijk hebben ze nu nog weleens dat ze s'nachts wakker worden of een driftbuitje hebben, maar op een hele andere manier als eerst. Voor ons was dit echt de oplossing.

manders-janssen   

- Sterksel -

Sinds je geweest bent voel het huis stukken beter! Meer rust lijkt het.

Onze jongste slaapt beter maar nog niet helemaal naar onze zin 😉 Hij is ook al maanden verkouden dus dat speelt ook mee.

Sinds jouw komst gaat elke nacht de wifi uit. Dat geeft wel een merkbaar verschil. We slapen veel rustiger! Soms zijn we het vergeten en dat merken we meteen.
De stekker van de tv op onze slaapkamer hebben we eruit getrokken. Ook hebben we geen dect-telefoon meer op de slaapkamer. Mijn mobiel gaat 's nachts op vliegtuigmodus.

Hartelijke groet,

Manou

manou-van-de-ven   

- Waalre -
Het lijkt er op dat onze dochter, die blijkbaar met haar hoofd en voeten op een waterader lag, sinds jouw bezoek 2 weken geleden beter doorslaapt snachts!
Sinds jouw bezoek heeft ze het eigelijk ook niet meer over ‘enge dromen’ gehad waarvan ze dus snachts vaak wakker werd. Nogmaals super bedankt!!!

Vanessa Paeshuyse    Waalre   

-Panningen-

We hebben een zoontje van 16 maanden en zijn onlangs pas verhuisd naar een nieuwe woning maar sinds we daar wonen doet de kleine huilen als hij naar bedje moet als we hem in bed leggen vliegt hij om hoog en wil niet liggen s'nachts moet hij alleen maar huilen of wordt hij in paniek of onrustig wakker. We dachten eerst hij moet wennen aan de nieuwe situatie maar het eten werd ook steeds slechter en hij werd onrustig in de kamer keuken overal. Wij sliepen zelf maar 4 uur per nacht totaal uitgeput allemaal Langzaam zag je aan hem dat hij zich absoluut niet happy meer voelde en wij lijden er ook onder . We hebben Huub gebeld, hij kon diezelfde dag nog komen en vanaf die dag is het iedere dag een stukje rustiger geworden. Er zaten wateraders, aardstraling zowel bij de eettafel als in zijn kamertje bij zijn bed maar ook in de kamer bij de bank na 1 week was het probleem opgelost en we zijn blij dat we huub gebeld hebben en het werkt echt de kleine heeft nu nog wel eens dat hij s 'nachts een keertje wakker word maar we hebben onze nachtrust weer slaapt sinds 1 week nachten weer door huub is echt een aanbeveling en hij lost het probleem in een keer op super dank je wel

sylvia   

-Goirle-

Ons jongste zoontje (2 jaar) sliep erg slecht 's nachts. Met name toen hij naar en andere kamer ging, was het drama. Hij was vaak (midden in de nacht) uren achter elkaar wakker en wilde/kon niet meer slapen. Hij kwam steeds zn bed uit. We hebben veel geprobeerd; melatonine doorslaappilletjes, osteopaat, bij ons in bed, etc. Uiteindelijk via google bij Huub terecht gekomen. De afspraak was snel gemaakt. De eerste nacht, na Huub zijn bezoek, ging het nog niet zo goed. De tweede nacht al echt stukken beter, maar wel al om 4 / 5uur wakker. Dit hield een paar dagen aan en toen was het weer helemaal niks. Hij bleek toen een blaasontsteking te hebben, dus het was verklaarbaar (waarschijnlijk door de behandeling van de osteopaat).
Toen de antibiotica z’n werk ging doen, ging het ook weer beter ‘s nachts. Hij was wel nog steeds vroeg wakker. Dit is ook verbeterd.
Momenteel hebben we heerlijke nachten en slaapt ie tot gemiddeld 7 uur. Soms is het vroeger en soms wat later. Geweldig dus!!
We raden het iedereen aan, of je er nu "in gelooft" of niet!

jeroen-trudy   

-Tilburg-

Wij hadden 13 maanden een huilbaby.Vanaf de kraamtijd werdt het steeds erger.Sommige dagen zelfs non-stop.Later ging hij steeds minder eten wat hij vanaf geboorte al slecht deed.kreeg driftbuien erbij.was bijna een onhandelbare dreumes.We gingen er bijna aan onderdoor.alles geprobeert maar niks hielp zoals homeopaat,osteopaat,opname ziekenhuis,inbakeren,bedje verplaatsen.Wij kregen lichamelijke klachten ervan door alle stress.Nu is Huub pas bij ons geweest en sinds dien zien we vooruitgang.Heel ons huis zat vol wateraders. Hij slaapt voortaan door.Wordt als een normale baby weleens wakker maar geen uren krijsen!De driftbuien zijn ver verdwenen..hij is nu weleens boos als een gewone baby.En het eten gaat ook ietsje beter.Het lichaam moet natuurlijk wel wennen aan de verandering dus na 2 weken kan niet alles overzijn.Alleen wil ik hiermee duidelijk maken dat het ons super geholpen heeft dat Huub langs is gekomen!Een hele last van onze schouders af.We hebben nu gelukkig een blije baby!
Dank je wel Huub.

eva   

-Tilburg-

Onze Dave is van de een op de andere dag verandert van een huilbaby in een normaal gezond kind. Ik snap nog steeds niet hoe het werkt met die wateraders, maar het heeft wel degelijk gewerkt.

maartje   

-Prinsenbeek-

Onze dochter, nu 16 maanden oud, slaapt vanaf haar geboorte al onrustig. Gemiddeld wordt zij 's nachts 3-6 keer per nacht wakker waarbij ze meestal niet zelf weer in kan slapen. We hebben na allerlei manieren van aanpak, uiteindelijk de stap genomen om contact op te nemen met ' Wichelroede Brabant'. Dit onder het motto: baat het niet, schaadt het niet. Het resultaat verbaasde ons in positieve zin!!! Al direct de eerste nacht, sliep ze nagenoeg door! Nu, na bijna 2 maanden, genieten we nog steeds van deze vooruitgang. De komst van kiezen en ziek zijn, verstoord de nachten nog weleens maar dat hoort er natuurlijk gewoon bij. Wemerken zeker een verbetering. Kortom, wij zijn erg blij dat we deze stap toch hebben genomen, de magneten blijven mooi in onze meterkast liggen!!

hanneke-van-gils   

-Breda-

Ons zoontje werd ruim een jaar lang iedere nacht wakker en wilde niet rustig gaan slapen. Nadat hij bij oma wel doorsliep kregen wij de tip van iemand om ons huis te laten inspecteren op wateraders. Met de visie baat het niet dan schaadt het niet hebben wij contact opgenomen met Huub. Gelukkig kon hij al heel snel komen. De eerste periode verergerde het, maar opeens sliep hij een nacht door, en nog een en nog een. Eindelijk kunnen we weer doorslapen en hebben we weer energie voor de leuke dingen! Ons huis voelt fijner en gelijkmatiger warm aan. Ook ons andere zoontje zit rustiger aan tafel, eet beter en is minder "agressief". Wat zijn wij blij dat wij deze stap gezet hebben! Hadden we het maar eerder geweten/gedaan. Nogmaals bedankt Huub!

familie-hermans