Reviews Dieren en Wateraders

-Milsbeek-

Als ik problemen heb met mijn huisdieren dan laat ik ze behandelen door een natuurgeneeskundige. Toen zij een keer bij mij aan huis kwam, ipv ik bij haar in de praktijk, stelde ze eigenlijk al heel snel vast dat ik last had van geopatische belasting.
Zelf aan het sukkelen met mijn gezondheid maar ook mijn beide honden en 2 van de 3 katten.
Na wat rond zoeken kwam ik bij wichelroede Brabant, Huub reageerde meteen op mijn mail en we maakte een afspraak voor een paar dagen later. Ook hij constateerde wat al eerder opgemerkt was en het probleem werd meteen opgelost.
Nu zijn we verschillende maanden verder. Met mijn dieren gaat het aanzienlijk beter, mijn planten schieten aan alle kanten uit en ik zelf? Met mij gaat het echt stukken beter, fitter, energieker, minder kribbig. Ik ben er nog niet maar de basis in mijn huisje is weer goed.
Toen de natuurgeneeskundige een poosje geleden weer hier was stelde ze vast: “wat een rust heerst er weer in je huis”, tja en zo is het. Huub wij zijn hier heel blij met je!!!!

audry-wennekers   

-Maastricht-

Voorheen waren onze paarden erg onrustig in de stal en het fokken ging niet geheel naar wens. Achteraf had dit allemaal met straling te maken. Kan het nog steeds nauwelijks geloven, maar er is serieus iets veranderd in de stallen.

fun4life1977   

-Zwijndrecht-

Onze labrador Wammes van ruim 1,5 jaar heeft al 8 maanden last van allergie. Na allerlei testen was nog steeds niet duidelijk wat deze allergie veroorzaakt. D.m.v. een bio-resonantietest kwam naar voren dat hij last zou hebben van geopatische straling. Na veel eigen onderzoek op internet kwamen wij bij Huub uit. Een paar weken geleden is hij bij ons thuis geweest en heeft met een wichelroede ons huis onderzocht. Op diverse plekken bleken wij duidelijk last te hebben van straling en heeft hij magneten in onze meterkast geplaatst. Van te voren waren wij enigzins sceptisch, maar wij hebben met eigen ogen gezien dat de wichelroede niet meer reageerde na plaatsing van de magneten. Huub kwam erg prettig over en ik vond het geld wat hij rekent allerzins redelijk. Wammes begon er ook veel beter uit te zien, dikkere vacht en hij begint weer te glimmen. Gisteren opnieuw Wammes laten testen zonder de dierenarts van te voren te vertellen over de
magneten. En wat bleek? De straling uit Wammes zijn lijf was verdwenen! Binnenkort gaan wij proberen hem weer normaal voer te geven en wij zijn heel benieuwd. Zou het zo simpel kunnen zijn?

anita   

- Wouwse Plantage-

Sinds 1 december 2012 hebben wij onze dressuur- handelsstal gevestigd in een nieuw gebouwde stal, welke is voorzien van alle gemakken. Ruime stallen, veel dag licht, goede trainings faciliteiten, alles wat je nodig hebt om paarden zo goed mogelijk te kunnen trainen en happy te houden!

Na een paar maanden kwamen we er achter dat al onze paarden op deze stal veel drukker en alerter waren op de omgeving. Zou het komen door de overschakeling van voer, zou het komen door dat er overal ramen zitten.... Niets vermoedend, door gegaan met de dagelijkse routine. Tot dat een van onze betere paarden er slecht uit begon te zien, dierenarts erbij, bloed afgenomen, nog meer onderzoeken, er kwam niets duidelijks uit. Tot dat de dierenarts zei; we kunnen nog een maagscopie proberen. De volgende ochtend stonden we op de kliniek, het arme paard bleek verschillende maagzweren te hebben... Nog steeds niets vermoedend, met de dierenarts overlegd, wat kunnen we hier aan doen. Tja het is een hengst, het voorjaar begint en hij heeft extreem last van voorjaars kriebels, hier krijgt hij stress van vandaar de maagzweren. Conclusie: castreren!!! Dit wilde we niet zomaar doen, zonder dat er diepvries sperma van hem was.

Wij op naar het dekstation, een hele gebruiksaanwijzing achter gelaten waar ze allemaal wel en niet op moesten letten, want onder tussen was het niet meer de lieve hengst die hij jaren is geweest! Na anderhalve week was er een goede voorraad diepvries sperma afgenomen, dus hij mocht weer naar huis. Daar aangekomen begonnen ze gelijk te lachen. Ik weet niet wat voor beschrijving jij bij dat paard heb gegeven, maar alles wat erop staat, is hier niet gebeurd of van toepassing geweest. Ok en nu????? Ik denk dat jullie last hebben van aardstralen. We reageerde nogal sceptisch, want zo iets komt niet als eerste in je op!

Na wat gezoek op internet zijn wij bij Huub uit gekomen. Ik heb Huub op gebeld en het hele verhaal uit gelegd. Huub belde binnen een uur terug, ik kan vanavond langs komen! Nou zo gezegd zo gedaan. Huub kwam aan en ging gelijk aan de slag. We waren nog steeds sceptisch, dus uiteraard niets verteld over waar onze hengst normaal gesproken stond en over de plekken waar de meeste paarden schrikken. Maar toen gebeurde het.... Huub pikte samen met zijn wichelroede de plekken eruit waar de paarden schrokken of onrustig waren....

Huub heeft op de verschillende meterkasten magneten neer gelegd om alle stralingen te neutraliseren. Kort daarna kwam de ultieme test, een meisje wat bij ons traint kwam met haar paard, haar paard was altijd links achter in de rijbaan zeer schrikkerig en zenuwachtig. Uiteraard niets gezegd en alleen maar gekeken. Het paard reageerde nergens op, liep ontspannen door de binnen baan alsof er nooit iets aan de hand is geweest. Conclusie: HET WERKT!!! Nu enkele maanden later zijn we heel blij dat Huub is langs gekomen, de paarden staan weer rustig op stal en zijn minder snel afgeleid.

Namens het gehele team van Elengance Dressage Horses,

Huub BEDANKT!!!

elegance-dressage-horses   

Met mijn paarden heb ik stad en land afgelopen, zowat elke dierenkliniek bezocht, maar er werd geen oorzaak gevonden voor de gezondheidsklachten. Ook waren ze erg onrustig, zowel in de stallen als daarbuiten tijdens het rijden. Persoonlijk had ik ook de nodige onverklaarbare kwaaltjes; ik sliep erg slecht en was altijd moe. Ik eet en drink gezond, maar ik bleef moe. Nadat Huub bij ons de stallen had doorgemeten bleek er op alle stralingsgebieden behoorlijk wat straling te zijn. Om dit op te lossen hebben we zowel in de stallen als in ons woonhuis voldoende HomeShields geplaatst en draag ik altijd de BodyShield bij me, om me ook buiten ons huis te beschermen tegen alle straling. Zowel de paarden als wij zijn ook behandeld tegen spininversie, want het was volgens Huub erg belangrijk om ook de celcommunicatie in ons lichaam te herstellen én de spininversie om te draaien. Het resultaat is geweldig, ik ben niet meer moe, slaap veel beter, wordt uitgeruster wakker. Ook de paarden zijn veel rustiger binnen en buiten de stallen en we winnen voortaan bijna elke wedstrijd, wat een verschil! Zowel voor je eigen gezondheid als die van je paarden kan ik Huub van Bureau Straling Meten dus van harte aanbevelen.

Karin van Megen

Horssen

www.academischedressuurinstructie.com

Een video van deze beoordelng vind je hier.

karin-van-megen