Over Huub

Zolang als de aarde rond is, is de mensheid zich bewust van straling afkomstig uit onze aarde. Er zijn diverse soorten aardstralen, maar in de volksmond heeft men het altijd over wateraders.

Zo ging vroeger de herder juist daar slapen waar zijn schapen gingen grazen, gingen de Romeinen hun dieren observeren, waar ze het liefste waren, voordat ze een dorp gingen bouwen. Ook werden kerken en kathedralen vaak op een kruising van Leylijnen geplaatst omdat men heel goed wist dat daar de energie juist heel prettig was, met als resultaat…mensen voelde zich ontspannen en op hun gemak in de kerk.

Ook de boeren in Nederland dachten vroeger goed na voordat ze ergens hun boerderij of stal lieten bouwen. Steeds vaker wordt er echter niet meer stil gestaan bij dit soort aardstralen…men wil een huis kopen in ….,het mag maximaal €250.000,– kosten, tuin op het zuiden en minimaal 3 slaapkamers en meer wensen zijn er niet.

Ook nemen de ouders natuurlijk de grootste kamer, ook al doen ze daar geen oog dicht, toch gaan ze daar elke nacht (proberen te )slapen. Dit komt omdat wij mensen nog te vaak dingen rationeel proberen te verklaren, terwijl bijvoorbeeld jullie hond gewoon voelt. Je kunt voor de hond een mand van €200,– kopen, als deze niet op de juiste plek staat, gaat hij gewoon op de deurmat liggen. Trouwens, wist je dat katten juist graag bovenop een waterader gaan liggen?

Wil je een afspraak maken met Wichelroede Brabant?
Neem dan telefonisch contact op met 06-25093007 of vul het contactformulier in.

Mijn naam is Huub Smolders en ik weet al ruim 18 jaar met succes wateraders te neutraliseren. De vele beoordelingen op mijn website van Wichelroede Brabant zijn daar wel een bewijs van. Lange tijd deed ik het wichelroede lopen naast mijn reguliere baan, maar omdat het steeds drukker werd werk ik sinds 2015 volledig als zelfstandige en meet ik indien gewenst ook andere straling.

Studie- en werkervaring
Ik heb HBO Bedrijfskunde/Psychologie gestudeerd en voordat ik me volledig ben gaan toeleggen op het werk als wichelroedeloper heb ik heel wat van het bedrijfsleven in Nederland gezien. Bijna 10 jaar lang heb ik gewerkt bij Interpolis en de Rabobank en de laatste jaren heb ik bij diverse woningbouwcorporaties gewerkt. Uiteenlopende functies als accountmanager/financieel adviseur, teamleider, hoofd verkoop binnendienst, verhuurmakelaar en woonconsulent staan op mijn Curriculum Vitae.