Kinderen

Huilbaby/ slaapproblemen kinderen
Alle baby’s huilen, dat hoort er nu eenmaal bij. Als u baby echter vaker huilt dan normaal en u heeft al van alles geprobeerd, maar het helpt maar niet; dan spelen aardstralen/ wateraders (geopatische belasting) vaak een rol. Baby’s en kinderen reageren meestal extra gevoelig op dergelijke straling. Als hun box of bedje precies boven een waterader staat staat heeft dit meestal consequenties; slecht slapen, slecht eten en vaak huilen zijn veel gehoorde klachten. Als het eetstoeltje zich bijvoorbeeld boven een waterader bevindt is uw kind aan tafel vaak erg onrustig en eet hij of zij slecht. Dit gedrag is erg logisch verklaarbaar want het kind weet zich simpelweg geen raad met vreemde niet lichaamseigen frequenties en wil maar één ding en dat is weg. Maar ja, dat kan hij nu net niet want hij zit vast in een stoeltje en/of kan niet uit de zijn bedje of de box. Ligt uw kind bijvoorbeeld op een rare manier in zijn bedje? Stel uw kindje ligt altijd overdwars op een bepaalde plek in bed, 100% zeker dat dit de enige plek in het bedje is waar de energie wél goed is.


Zijn uw kinderen vaak ziek?

Straling tast de celcommunicatie in lichaam aan en verzwakt je immuunsysteem. Je bent dan veel vatbaarder voor virussen etc. Als het ware word je bij elk kuchje meteen verkouden, simpelweg omdat je een hele lage weerstand hebt. En die lage weerstand is weer logisch omdat je lichaam ‘s nachts niet kan herstellen waardoor je immuunsysteem van slag raakt enz.


Bedplassen kinderen
Als kinderen maar niet zindelijk willen worden terwijl u al van alles heeft geprobeerd, is de oorzaak vaak een waterader pal onder het bedje. Dit probleem is vanaf de eerste nacht vaak al opgelost.