Homepage blok1

Zolang als de aarde rond is, is de mensheid zich bewust van straling afkomstig uit onze aarde. Er zijn diverse soorten aardstralen, maar in de volksmond heeft men het altijd over wateraders.

Zo ging vroeger de herder juist daar slapen waar zijn schapen gingen grazen, gingen de Romeinen hun dieren observeren, waar ze het liefste waren, voordat ze een dorp gingen bouwen. Ook werden kerken en kathedralen vaak op een kruising van Leylijnen geplaatst omdat men heel goed wist dat daar de energie juist heel prettig was, met als resultaat…mensen voelde zich ontspannen en op hun gemak in de kerk.

Ook de boeren in Nederland dachten vroeger goed na voordat ze ergens hun boerderij of stal lieten bouwen. Steeds vaker wordt er echter niet meer stil gestaan bij dit soort aardstralen…men wil een huis kopen in ….,het mag maximaal €250.000,– kosten, tuin op het zuiden en minimaal 3 slaapkamers en meer wensen zijn er niet.

Ook nemen de ouders natuurlijk de grootste kamer, ook al doen ze daar geen oog dicht, toch gaan ze daar elke nacht (proberen te )slapen. Dit komt omdat wij mensen nog te vaak dingen rationeel proberen te verklaren, terwijl bijvoorbeeld jullie hond gewoon voelt. Je kunt voor de hond een mand van €200,– kopen, als deze niet op de juiste plek staat, gaat hij gewoon op de deurmat liggen. Trouwens, wist je dat katten juist graag bovenop een waterader gaan liggen?